Wat onze klanten over ons zeggen

Relaxed Buiten

Bij Relaxed Buiten vinden wij dat de mening van onze klanten de beste indicator is van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Reviews

Bij Relaxed Buiten vinden wij dat de mening van onze klanten de beste indicator is van de kwaliteit van onze producten en diensten.

Of je nu een nieuwe klant bent die overweegt om bij ons te kopen of een trouwe klant die zijn of haar feedback wil delen, we horen graag van je. Op deze pagina vind je een verzameling van beoordelingen van onze klanten, zodat je een beter beeld kunt krijgen van wat je van ons kunt verwachten. 

Reviews

Hendrik

5/5

Bij Relaxedbuiten hadden we direct een goed gevoel. We heeben een mooie Hottub en Sauna bij Bart aangeschaft. Wij zijn er heel erg blij mee !

Peter van de Ree

5/5

Bedankt Bart voor het goede advies ,snelle levering en plaatsen van de hottube. En dat helemaal in Zeeland.😃👍

Ard en Linda Bakker

5/5

Leuk bedrijf. Vriendelijk en vlot personeel, komt afspraken goed na. Goed geholpen, we zijn blij met onze hottub

Joeri uit Meppel

5/5

Via google terecht gekomen bij Relaxed buiten. Na een bezichtiging in de showroom hebben we besloten een hottub en barrel sauna incl veranda te nemen.
Beide producten zijn volgens afspraak en op de juiste datum geleverd en geïnstalleerd door de eigenaar zelf. Alle keren dat er contact is geweest is dit snel en goed verlopen. Zeer vriendelijke mensen. Echte aanrader!!

Arjan uit Goebeek

4.5/5
De Lukze Wellness hottub is geplaatst en moet zeggen dat het proces perfect is verlopen. De monteur was precies op de afgesproken tijd aanwezig. Vervolgens in perfecte staat op positie gezet en gemonteerd. Alles bij elkaar ben ik zeer tevreden!

Inge Zwiers

4.8/5
Afgelopen zaterdag onze nieuwe hottub gekregen. We zijn er super blij mee, goed geholpen en geïnformeerd. En hij werd sneller geleverd dan we hadden verwacht en netjes geïnstalleerd. Kortom we zijn er blij mee. Dankjewel Bart voor de goeie info en service!

Jordy Doornbos uit Beilen

4.2/5

Vlak voor kerst een Lukze tub gekocht. Direct mee kunnen nemen maar had ook geleverd kunnen worden, betrouwbaar adres!

Koos de Koop

5/5
Fijn geholpen goed te woord gestaan goede service. We genieten er bijna wekelijks van.

Hottub in Drenthe

5/5

Overtuigd om een Hottub aan te schaffen. Genieten er nog ieder moment van.

Rene Kruiper

4/5

Top service, van aankoop gesprek tot aflevering. Bart is een fijne kerel en weet wat hij verkoopt. Wij hebben een hottub met jets en bubbles in thermowood met een thermocover. Echt een top ding. Geintergreerde kachel hebben we gekozen en dat is meteen een mooi zitje voor kids of voor als je het zelf even te warm hebt. Ik had hem binnen twee uur stoken op 39 graden, volgende dag was hij nog rond de 34 graden dus met drie blokken hout zo weer bijgestookt naar 38 graden. We keken een beetje op tegen het stoken maar dat valt ons reuze mee!

Roy Venema

5/5

Super mooie hottub met alles erop en eraan waar je heerlijk in kan genieten 🤩. Binnen 2 uurtjes op een mooie temperatuur. Top service 👍🏻. En een fijne communicatie vanaf begin tot eind! Zeker een aanrader 😊

Jan Meilink

4.5/5
heerlijke hottub, ieder weekend weer genieten!!!
Geplaatst bij de klant thuis

Foto's van onze klanten.

Download nu de brochure

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kan ik u helpen?