kwaliteit hottubs voor mooie prijzen

Hottub

Genieten van jouw eigen tuin, momenten en tijd begint met een heerlijke hottub, zodat elk moment voor ontspanning kan zorgen. 

Een prachtige hottub in de tuin!

Hottubs zijn de ultieme manier om te ontspannen na een lange dag werken, een stressvolle week of gewoon omdat je jezelf wilt verwennen. Er gaat niets boven het wegzakken in het warme water en genieten van de kalmerende werking op je lichaam en geest.

Bij ons vind je een breed scala aan hottubs, van compacte modellen voor kleine ruimtes tot grote, luxe tubs die perfect zijn voor grote gezinnen of groepen. 

Onze producten zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, zodat je nog vele jaren van je hottub kunt genieten. 

Relaxedbuiten

Jouw eigen welnesstuin, met eigen hottub!

Wilt je ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Even lekker kunnen ontspannen of gewoon lekker genieten. Dan ben je bij ons aan het juiste adres!

Wij hebben voor ieder wat wils met een uitgebreid aanbod in Hottubs en Barrelsauna’s.  Ontspan door het geluid van knisperend hout, de warmte en de frisse buitenlucht.

 

“Stap in de sauna, laat de wereld smelten en omarm de warmte van totale ontspanning.”

Benieuwd naar ons gehele hottub assortiment? Download nu de gratis brochure.

Producten

Onze producten

IMG-20201015-WA0021

Hottub ‘basic’

De Hottub ‘basic’ is een geheel houten Hottub, zoals ze van oudsher gebouwd worden. Een houten Hottub met interne of externe kachel om optimaal te kunnen ontspannen.

hottub 6 hoek paint

Hottub ‘premium’

De Hottub ‘premium’ is een Hottub waarbij alle ongemakken van de traditionele Hottub zijn opgelost in een uniek ontwerp. De Hottub ‘premium’ heeft een kunststof binnenkuip wat onderhoudsvriendelijk is en lekkage uitsluit.

IMG-20210710-WA0025 (1)

Hottub ‘lukze’

De Hottub ‘lukze’ is een Hottub waarbij de volle ruimte in de Hottub functioneel wordt benut. Deze Hottub heeft een ingebouwde kachel, maar door het zitvlak te verhogen boven de kachel is er geen zitplaats wat verloren gaat.

Relaxedbuiten

Drie redenen waarom een hottub fijn is!

Ontspanning –  Een hottub is de perfecte manier om te ontspannen na een lange dag werken of na het sporten. Het warme water en de jets zorgen voor een kalmerende werking op je spieren en geest, waardoor je je helemaal kunt ontspannen.

Gezondheidsvoordelen: Er zijn veel gezondheidsvoordelen verbonden aan het gebruik van een hottub, waaronder het verminderen van spierpijn en stijfheid, het verbeteren van de bloedcirculatie en het verlichten van stress en angst.

Gemakkelijk in onderhoud: Moderne hottubs zijn relatief gemakkelijk te onderhouden en vereisen niet veel werk om schoon te houden. Regelmatig onderhoud zorgt ervoor dat de hottub goed blijft werken en langer meegaat.

Geplaatst bij de klant thuis

Foto's van onze klanten.

Over ons

Wie zit er achter Relaxed Buiten

Mijn naam is Bart Zegeren. Medio 2020 ben ik begonnen met de verkoop van Hottubs bij ons thuis. Al gauw was de vraag zo groot en het aanbod te klein om de voorraad bij huis te kunnen houden. Van daaruit is Relaxed Buiten verhuist naar ons bedrijfspand aan de Wolvenweg 2 te Ruinen. Eind 2020 is het assortiment uitgebreid met de verkoop van diverse soorten buitensauna’s, zoals barrelsauna’s en saunahuisjes. 

Wat klanten over ons zeggen

Reviews

Roy Venema
Lees verder
Super mooie hottub met alles erop en eraan waar je heerlijk in kan genieten 🤩. Binnen 2 uurtjes op een mooie temperatuur. Top service 👍🏻. En een fijne communicatie vanaf begin tot eind! Zeker een aanrader 😊
Inge Zwiers
Lees verder
Afgelopen zaterdag onze nieuwe hottub gekregen. We zijn er super blij mee, goed geholpen en geïnformeerd. En hij werd sneller geleverd dan we hadden verwacht en netjes geïnstalleerd. Kortom we zijn er blij mee. Dankjewel Bart voor de goeie info en service!
Joeri uit Meppel
Lees verder
Via google terecht gekomen bij Relaxed buiten. Na een bezichtiging in de showroom hebben we besloten een hottub en barrel sauna incl veranda te nemen.
Beide producten zijn volgens afspraak en op de juiste datum geleverd en geïnstalleerd door de eigenaar zelf. Alle keren dat er contact is geweest is dit snel en goed verlopen. Zeer vriendelijke mensen. Echte aanrader!!
Rene Kruiper
Lees verder
Top service, van aankoop gesprek tot aflevering. Bart is een fijne kerel en weet wat hij verkoopt. Wij hebben een hottub met jets en bubbles in thermowood met een thermocover. Echt een top ding. Geintergreerde kachel hebben we gekozen en dat is meteen een mooi zitje voor kids of voor als je het zelf even te warm hebt. Ik had hem binnen twee uur stoken op 39 graden, volgende dag was hij nog rond de 34 graden dus met drie blokken hout zo weer bijgestookt naar 38 graden. We keken een beetje op tegen het stoken maar dat valt ons reuze mee!

Bart Zegeren

Veelgestelde vragen

FAQ

Verkoper geeft een fabricagegarantie voor productie gedurende 12 maanden na levering. Garantie is alleen geldig voor onderdelen van glasvezel en staal. Verkoper geeft geen garantie op houten onderdelen.
Opmerking! Het commerciële gebruik van hottubs heeft een garantie van 3 maanden.

  • De garantie dekt geen fouten die typisch zijn voor materiaal en heeft geen betrekking op slijtage door normaal gebruik.
  • De garantie dekt geen schade veroorzaakt door verkeerd gebruik. Lees de gebruikershandleiding en garantie goed door en volg deze op.
  • De garantie dekt geen schade veroorzaakt door bevriezing van water.
  • De garantie dekt geen schade veroorzaakt door het gebruik van de verwarming zonder het juiste waterniveau in het bad.
  • De garantie dekt geen corrosie of schade als gevolg van het gebruik van zeewater of agressieve chemicaliën.

Neem contact op met de verkoper over garantiekwesties. Als je het product zelf probeert te repareren, kan de garantie vervallen. Meestal vervangt de verkoper defecte componenten binnen 30 dagen na de juiste aankondiging. Bij vervanging dienen defecte onderdelen aan de dealer te worden verstrekt. De koper betaalt de transportkosten.

Bij vorst mag er geen water onbewaakt/onverwarmd in het bad blijven staan, omdat de kachel en de leidingen zeer gemakkelijk kunnen bevriezen. Bij strenge vorst blijft het water na het baden enkele uren in de kachel en de leidingen staan zonder te bevriezen, wanneer het deksel op de hottub ligt. We raden aan om bij vorst de kuip na het baden leeg te laten lopen, zodra het vuur en de kooltjes in de kachel zijn gedoofd.

 

Wanneer de afvoerslang/kraan bevroren is, kan het bad worden geleegd door de kachel van zijn plaats te halen, waarna het water via de onderste doorvoer van de kachel kan wegstromen. Wanneer de kachel bevroren is, kan worden getracht die te ontdooien met bijv. een heteluchtblazer. Wanneer dat niet helpt, kan de kachel worden verwijderd en naar een verwarmde ruimte gebracht om te ontdooien. Steek in geen geval de kachel aan, wanneer u vermoedt dat deze bevroren is.

Aangeraden wordt de hottub te wassen, te spoelen en goed te drogen en te kijken of er na het spoelen geen water in het bad/in de afvoerleiding achterblijft. De afvoerkleppen van de hottub kunt u het best ’s winters open laten; bij modellen met een rubberen plug wordt de rubberen plug geheel verwijderd, en wanneer de hottub een kogelkraan bevat, kun u die het best half open laten staan. Zo kan water dat eventueel in het bad terechtkomt weglopen en vriezen de kleppen niet kapot. Ook het filter kunt u beter voor de winter verwijderen, goed laten leeglopen of in een verwarmde ruimte bewaren. Dek de kuip af.

De kachel en het leidingwerk lopen voldoende leeg via de afvoerklep van de hottub, wanneer de hottub volgens de voorschriften is geïnstalleerd. Wanneer tussen het bad en de kachel een set verlengpijpen is geïnstalleerd, controleer dan of de kachel goed leegloopt.

U kunt de hottub ’s winters normaal gebruiken, zolang u ervoor zorgt dat het water wordt verwarmd en na gebruik verwijderd. Denk er ook aan dat gemorst water tot slipgevaar kan leiden.

Aangeraden wordt het filter bij vorst binnen te bewaren om bevriezing te voorkomen.

Door het temperatuurverschil tussen het koude water en de vochtige, warme lucht slaat er condens neer in de asruimte, zodat de kachel waarschijnlijk niet lek is, ook al is het vuurbed wat vochtig. Na het aansteken kan behoorlijk wat water ontstaan, maar als het waterniveau in het bad niet daalt, is er geen lekkage.

Om zo lang mogelijk van de hottub te genieten, is het belangrijk om het hout goed te onderhouden. Onbehandeld hottub hout wordt snel grijs als het in aanraking komt met water en zonlicht en zal na een tijdje aangetast worden door groene alg en schimmels. Om dit te voorkomen is het belangrijk om het hout van jouw hottub zo snel mogelijk na aanschaf te behandelen door het hout te lakken, beitsen of oliën.

Beits beschermt het hout van binnenuit en is vochtregulerend. Het vocht kan hierdoor in en uit het hout trekken, maar het hout is alsnog beschermt. Daarnaast beschermt beits het hout tegen vuil, krassen en de verschillende weersomstandigheden.
Olie heeft bijna dezelfde werking als beits, maar het grote verschil is dat beits net wat meer bescherming geeft tegen vocht en vuil. Olie daarentegen laat het hout het beste tot zijn recht komen door de prachtige structuur van het hout te accentueren. Wij raden altijd aan om Tar Olie te gebruiken. 
Lak beschermt het hout van buitenaf, doordat het een laagje over het hout creëert. Daarnaast kan het kleur en glans aan het hout geven. Lak is gevoeliger voor krassen en laat de mooie structuur van het hout minder zichtbaar worden. Het kan daardoor wel de minder mooie plekken en oneffenheden goed verbergen.

Download nu de brochure

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kan ik u helpen?