kwaliteit hottubs voor mooie prijzen

Welkom bij Relaxed Buiten

Genieten van jouw eigen tuin begint bij Relaxed Buiten. Je kunt ons vinden in Ruinen, vlakbij het prachtige Dwingelderveld.

Betrouwbare
service

Altijd eerlijk en goed advies.
Wij leveren alleen kwaliteitsproducten.
Service en de beste prijs.
Shop Hier

Persoonlijk
contact

Voor ons is persoonlijk contact essentieel, als jij tevreden bent dan zijn wij dat ook!
Neem contact op

Beschikbaar in schowroom

Onze Showroom in Ruinen is te bezichtigen op afspraak.
Vind hier de Hottub of Sauna van uw dromen.
Neem contact op
Relaxedbuiten

Jouw eigen wellnesstuin, jou plek om te relaxen

Wil je ontsnappen aan de dagelijkse sleur. Even lekker kunnen ontspannen of gewoon lekker genieten. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben voor ieder wat wils; een uitgebreid aanbod in Hottubs en Barrelsauna’s.  Ontspan door het geluid van knisperend hout, de warmte en de frisse buitenlucht.

"A relaxed mind is a creative mind"

Producten

Enkele producten

IMG-20201015-WA0021

Hottub ‘basic’

De Hottub ‘basic’ is een geheel houten Hottub, zoals ze van oudsher gebouwd worden. Een houten Hottub met interne of externe kachel om optimaal te kunnen ontspannen.

Buitensauna van Relaxed Buiten

Barrelsauna’s

De Barrelsauna heeft zijn naam te danken aan zijn vorm. Deze sauna heeft de vorm van een vat, wat in het Engels ‘barrel’ betekent.

 

hottub 6 hoek paint

Hottub ‘premium’

De Hottub ‘premium’ is een Hottub waarbij alle ongemakken van de traditionele Hottub zijn opgelost in een uniek ontwerp. De Hottub ‘premium’ heeft een kunststof binnenkuip wat onderhoudsvriendelijk is en lekkage uitsluit.

De productlijnen van relaxed buiten

Onze productlijnen

Geplaatst bij de klant thuis

Foto's van onze klanten.

Over ons

Wie zit er achter RelaxedBuiten

Mijn naam is Bart Zegeren. Medio 2020 ben ik begonnen met de verkoop van Hottubs bij ons thuis. Al gauw was de vraag zo groot en het aanbod te klein om de voorraad bij huis te kunnen houden. Van daaruit is RelaxedBuiten verhuist naar ons bedrijfspand aan de Wolvenweg 2 te Ruinen. Eind 2020 is het assortiment uitgebreid met de verkoop van barrelsauna’s. 

Wat klanten over ons zeggen

Reviews

Roy Venema
Lees verder
Super mooie hottub met alles erop en eraan waar je heerlijk in kan genieten 🤩. Binnen 2 uurtjes op een mooie temperatuur. Top service 👍🏻. En een fijne communicatie vanaf begin tot eind! Zeker een aanrader 😊
Inge Zwiers
Lees verder
Afgelopen zaterdag onze nieuwe hottub gekregen. We zijn er super blij mee, goed geholpen en geïnformeerd. En hij werd sneller geleverd dan we hadden verwacht en netjes geïnstalleerd. Kortom we zijn er blij mee. Dankjewel Bart voor de goeie info en service!
Joeri uit Meppel
Lees verder
Via google terecht gekomen bij Relaxed buiten. Na een bezichtiging in de showroom hebben we besloten een hottub en barrel sauna incl veranda te nemen.
Beide producten zijn volgens afspraak en op de juiste datum geleverd en geïnstalleerd door de eigenaar zelf. Alle keren dat er contact is geweest is dit snel en goed verlopen. Zeer vriendelijke mensen. Echte aanrader!!
Rene Kruiper
Lees verder
Top service, van aankoop gesprek tot aflevering. Bart is een fijne kerel en weet wat hij verkoopt. Wij hebben een hottub met jets en bubbles in thermowood met een thermocover. Echt een top ding. Geintergreerde kachel hebben we gekozen en dat is meteen een mooi zitje voor kids of voor als je het zelf even te warm hebt. Ik had hem binnen twee uur stoken op 39 graden, volgende dag was hij nog rond de 34 graden dus met drie blokken hout zo weer bijgestookt naar 38 graden. We keken een beetje op tegen het stoken maar dat valt ons reuze mee!

HOTTOPPER

Bart Zegeren

Updates

Nieuws & Blogs

Wat is een houten hottub? Wat zijn de voor- en nadelen ervan? Een verkwikkende onderdompeling in warm water ontketent een reeks gebeurtenissen die benadrukken hoe

Lees meer »
Veelgestelde vragen

FAQ

Verkoper geeft een fabricagegarantie voor productie gedurende 12 maanden na levering. Garantie is alleen geldig voor onderdelen van glasvezel en staal. Verkoper geeft geen garantie op houten onderdelen.
Opmerking! Het commerciële gebruik van hottubs heeft een garantie van 3 maanden.

  • De garantie dekt geen fouten die typisch zijn voor materiaal en heeft geen betrekking op slijtage door normaal gebruik.
  • De garantie dekt geen schade veroorzaakt door verkeerd gebruik. Lees de gebruikershandleiding en garantie goed door en volg deze op.
  • De garantie dekt geen schade veroorzaakt door bevriezing van water.
  • De garantie dekt geen schade veroorzaakt door het gebruik van de verwarming zonder het juiste waterniveau in het bad.
  • De garantie dekt geen corrosie of schade als gevolg van het gebruik van zeewater of agressieve chemicaliën.


Neem contact op met de verkoper over garantiekwesties. Als u het product zelf probeert te repareren, kan de garantie vervallen. Meestal vervangt de verkoper defecte componenten binnen 30 dagen na de juiste aankondiging. Bij vervanging dienen defecte onderdelen aan de dealer te worden verstrekt. De koper betaalt de transportkosten.

Beits beschermt het hout van binnenuit en is vochtregulerend. Het vocht kan hierdoor in en uit het hout trekken, maar het hout is alsnog beschermt. Daarnaast beschermt beits het hout tegen vuil, krassen en de verschillende weersomstandigheden.
Olie heeft bijna dezelfde werking als beits, maar het grote verschil is dat beits net wat meer bescherming geeft tegen vocht en vuil. Olie daarentegen laat het hout het beste tot zijn recht komen door de prachtige structuur van het hout te accentueren. Wij raden altijd aan om Tar Olie te gebruiken. 
Lak beschermt het hout van buitenaf, doordat het een laagje over het hout creëert. Daarnaast kan het kleur en glans aan het hout geven. Lak is gevoeliger voor krassen en laat de mooie structuur van het hout minder zichtbaar worden. Het kan daardoor wel de minder mooie plekken en oneffenheden goed verbergen.

Wij zijn op afspraak geopend. De afspraken kunnen 7 dagen per week worden ingepland.   Vanwege het zelf monteren en plaatsen van hottubs en sauna’s is niet niet mogelijk om   vaste openingstijden te hanteren. 
Wij kunnen onder bepaalde voorwaarden bij u bezorgen en plaatsen. Voor een hottub   hebben wij een vrije doorgang nodig van 2,20 meter hoog en 1,35 meter breed.   Zo kunnen wij met een palletwagen de hottub naar zijn toekomstige bestemming brengen.  Is de ruimte te smal of te laag om een doorgang te vinden, kunnen wij een kraan ter plaatse  regelen om de hottub op de juiste plaats neer te kunnen zetten.    Voor het bezorgen van een sauna kunnen wij een van onze kraanpartners regelen.  Deze zorgen voor een plaatsing van a-z. 
Ja, wij leveren aan vakantieparken en B&B’s. Mocht er belangstelling zijn voor meerdere producten, kunnen wij een combinatiekorting aanbieden.
Wij bieden een garantie van 1 jaar op alle functionele onderdelen (kachels, motoren,   bedieningspaneel) bij een gebruik naar toebehoren. 

Contact

Contactformulier

Wil je komen kijken in onze showroom, wil je een vrijblijvende offerte of heb je een vraag en/of opmerking, dan kun je dit contactformulier invullen. Je zult zo snel mogelijk een reactie ontvangen (dit zal meestal binnen 24 uur zijn).

Toch liever direct contact?

Geen zorgen. Je kunt ons hier bereiken:

Telefoon

Download nu de brochure

Chat openen
1
Hallo! Waarmee kan ik u helpen?